Web dizajn i izrada web stranica

Web sjedište odnosno više web stranica zajedno u većini slučajeva je prvo mjesto gdje će Vaši potencijalni i postojeći klijenti potražiti iscrpne informacije o Vama i Vašem poslovanju. Svejedno oglašavate li se u nekom od preostalih medija kao što su novine, časopisi, radio ili televizija, prvi korak u traženju dodatnih informacija o Vama najčešće će biti Internet i Vaše web stranice.

Ako u potrazi za tim informacijama potencijalni klijenti budu razočarani ponuđenim sadržajem i dostupnošću informacija postoji velika mogućnost da se ne odluče za Vaš proizvod ili uslugu nego potraže zamjenu.

Iz tog razloga vrlo je bitno imati i izraditi internet stranice koje brzo i jednostavno isporučuju tražene informacije a klijente čine zadovoljnima.

Kako bi to bilo moguće vlasnici web stranica trebaju imati mogućnost jednostavne i brze izmjene ili dodavanja sadržaja na web stranicu. To se postiže korištenjem sustava za upravljane sadržajem ili CMS-om (Content Mangement System).

Wodpress CMS je naš izbor i preporuka za upravljanje sadržajem na web stranicama.

Izrada web stranica u WordPressu 

Brza, profesionalna i učinkovita izrada web stranica korištenjem WordPress-a jamči samostalnost u kasnijem uređivanju web stranica što je izuzetno važno za male i srednje poslovne subjekte.
Naglasak je na tome da niste ovisni o programeru koji je izradio web stranicu, pristup profesionalcima u WordPress-u je jednostavan jer ih je sve više a gotovo sve potrebe za uređivanjem sadržaja na web stranici možete odraditi samostalno.
Iskoristite naše iskustvo i znanje kako bi i Vaše stranice bile u koraku s vremenom – informativne, lijepe i jednostavno pristupačne sa svih uređaja kojima danas korisnici pristupaju Internetu.
Naučit ćemo vas sve o tome kako kasnije uređivati web stranice kad ih mi jednom izradimo i dizajniramo.

Kliknite i pogledajte  kako izgledaju neke od stranica napravljene u WordPress-u na ovom linku.
Treba li vama izrada web stranica ili web shop -a koje će informiranje vaših klijenata učiniti ugodnim i zabavnim?

Besplatna izrada web stranica

je moguća pod uvjetom da pod “besplatno” ne podrazumijevamo plaćeni hosting odnosno smještaj web stranica (što bi vam svakako preporučili) kao i eventualno plaćanje registracije domene. Moguće je dobiti besplatnu domenu s nastavkom hr samo ako imate registriranu pravnu osobu u RH. Isto tako u “besplatnu izradu web stranica” ne računamo ni vaše utrošeno vrijeme i energiju na učenje i izradu web stranice.

 

Ako ste se odlučili za izradu besplatnih web stranica ovdje ćemo dati nekoliko korisnih savjeta i linkova:

– link za preuzimanje WordPress instalacije na hrvatskom jeziku
– link na upute za izradu web stranice
– link ako želite naručiti smještaj web stranica
– pretražite Youtube 

NAZOVI, MI VOLIMO PORAZGOVARATI...

00 385 91 576 1200