Novi način poslovanja

Želite li inovativnim pristupom unaprijediti poslovne procese?

 

Hosting ili smještaj vaših aplikacija u oblaku (cloud computing)?

Svjež pogled na Vaš posao može imati samo netko tko nije u „svakodnevnom“  dodiru s onim čime se bavite.  Ako znanju koje imamo u primjeni novih informacijskih tehnologija u poslovanju pridodamo Vaše iskustvo u onome što radite najbolje – USPJEH je gotovo neizbježan.

Tvrtka AutoInovacije nudi poslovna rješenja koja se temelje na korištenju internet tehnologija ili popularno računalstvo u oblacima (cloud computing). Bilo da se radi o prilagodbi web aplikacija otvorenog koda Vašim potrebama ili posebno programiranim namjenskim aplikacijama, uvijek je cilj ostvariti što veću učinkovitost i automatizaciju poslovanja. To se najviše odnosi na procese prodaje i komunikacije s klijentima.

Neovisno o tome koliko je velika Vaša tvrtka potrebno je da ima web stranicu kojom se predstavlja potencijalnim i postojećim klijentima. Prezentacija na internetu omogućava komunikaciju ne samo preko zaslona računala nego i preko zaslona mobitela, tableta pa čak i televizora. Web stranice u najčešćem slučaju ostavljaju prvi dojam na potencijalne kupce, dobavljače i ostale klijente. Koliko je bitan prvi dojam prosudite sami.

Kao dodatak na web stranice za potrebe informatizacije niza poslovnih procesa s ciljem stvaranja, komunikacije i isporuke vrijednosti Vašim klijentima koriste se sustavi za upravljanje odnosima s klijentima ili CRM sustavi (Customer Relationship Management) te sustavi za elektroničko poslovanje ili web dućani (webshop).

Uz navedene načine automatizacije poslovanja tvrtka Autoinovacije u svojoj ponudi ima i specifičan proizvod-uslugu Promopano – virtualne šetnje koji Vaše postojeće ili nove web stranice kao i mobilne aplikacije čini još atraktivnijim. Virtualne šetnje pokazuju lokaciju ili destinaciju na jedinstven način na zaslonu računala koristeći fotografiju virtualne stvarnosti koja omogućuje pogled 360 stupnjeva u krug što stvara dojam kao da se nalazite na mjestu na kojem je fotografija nastala.

Kako inovativno koristiti ove alate u Vašem poslovanju?

NAZOVI, MI VOLIMO PORAZGOVARATI...

00 385 91 576 1200