Goole My Business i

STREET
VIEW TRUSTED

– najbolji način da

KLIJENTIMA TOČNO POKAŽETE GDJE STE I ŠTO RADITE.

Što mi radimo?

Otvorimo VAŠ profil na Google My Business i ukrasimo s prekrasnim fotografijama 360 stupnjeva koje vjerno prikazuju mjesto vaše ponude.

Jedna slika govori više od tisuću riječi!

Virtualna fotografija još i više.

ZAŠTO MI TO TREBA ZA MOJ POSAO?

a možda i ne treba.

BOLJE POZICIONIRANJE NA GOOGLE TRAŽILICI

Google “voli” svojim korisnicima biti od koristi i pružiti vrhunske informacije.

OLAKŠAJTE PRISTUP DO VAŠE USLUGE

U rezultatima pretrage upisom naziva vaše firme odmah se pokazuje takozvana Google vizitka. S mobitela Vas mogu nazvati ili poslati poruku jednim dodirom.

OSVOJITE POVJERENJE KLIJENTA

Pokažite se kao pouzdan izvođač usluge i klijenti će to znati cijeniti. Koristite Street View fotografiju 360 stupnjeva kako bi pokazali prostor u kojem obavljate svoju djelatnost.

GOOGLE STREET VIEW NA FACEBOOK-U

Jednom kad postavite Street View na Google Mape možete ga koristiti i na Facebook stranici ili na bilo kojoj drugoj web stranici.

Na mapama ostaje vaš profil sve dok vi to želite.

STREET VIEW TRUSTED

osvojite povjerenje klijenta fotografijom 360 stupnjeva

Street View Trusted je internet usluga koja omogućuje poslovnim subjektima pouzdano pokazati prostor u kojem obavljaju svoju djelatnost. Virtualne šetnje po poslovnom prostoru na Google mapama omogućuju bolju informiranost klijenata što Google favorizira prilikom objave rezultata pretraživanja na Google tražilici (local SEO). To je i razlog zašto se koristi engleska riječ “Trusted” što znači “Pouzdano”. Misli se na pouzdanu informaciju – digitalnu panoramu, fotografiju 360 stupnjeva, virtualnu šetnju vašim poslovnim prostorom.

NAZOVI, MI VOLIMO PORAZGOVARATI...

00 385 91 576 1200