ws50 webshop za autodijelove

ws50 webshop za auto dijeloveNakon sve više zahtjeva obrta i trgovačkih društava koji se bave prodajom auto dijelova za jednostavnim online rješenjem kojim se omogućuje poslovanje s kupcima putem Interneta tvrtka Autoinovacije uvrstila je u svoju ponudu specijalni proizvod-uslugu webshop za auto dijelove ws50.

 

Webshop za auto dijelove ws50 jedinstvena je usluga na tržištu kojom se svima koji se bave prodajom auto dijelova, od trgovina preko auto otpada do auto servisa, na jednostavan i pristupačan način omogućava postavljanje asortimana auto dijelova u ponudu na Internet. Ponuda se ostvaruje postavljanjem artikala u webshop ws50 sa svim bitnim informacijama kao što su naziv artikla, opis, cijena, raspoloživost i vozila na koja se artikl može ugraditi. Osim toga korisnicima se omogućuje jednostavno pretraživanje  auto dijelova i postavljanje artikala u online košaricu te slanje narudžbe prodavaču.

Webshop ws50 se može koristiti i kao informativni alat o auto dijelovima koje imate u ponudi budući da je ws50 specijalno dizajniran za indeksiranje od strane Internet tražilaca kao što su Google i Bing. Na ovaj ćete način auto dijelove koje imate u ponudi jednostavno učiniti dostupnim svima koji u Google upišu neki od pojmova koje ste naveli u nazivima artikala u ws50 webshopu.

ws50 webshop za auto dijelove from Autoinovacije on Vimeo.

Prednosti korištenja usluge Webshop ws50:

·         standardiziran i specijaliziran za online prodaju autodijelova

·         aplikacija u oblacima – nema potrebe za Vašim hardverom

·         velike mogućnosti pretraživanja artikala

·         brzi unos artikala preko excela

·         brza izmjena i unos statusa artikala, naziva artikala, opisa artikala i slično

·         brzi unos informacija o usporednim brojevima (cross-reference number)

·         jednostavan prihvat narudžbi preko emaila

·         jednostavno postavljanje osnovnih informacija o webshopu kao što su O nama, Dostava, Uvjeti korištenja…

·         marketinški alati za postavljanje specijalnih ponuda u webshop

·         optimiran za indeksiranje od strane Internet tražilica (Google, Bing…)

·         popularna cijena

 

Autoinovacije u svojoj ponudi imaju i webshop rješenja bazirana na TecDoc katalogu koja u Hrvatskoj koriste tvrtke Auto Krešo Trgovina i Mikramatik.

Izgled webshopa ws50 možete pogledati na adresi http://autoinovacije.ws50.net

Za sve dodatne informacije molim Vas popunite web obrazac na dolje navedenoj adresi kako bi Vas mogli kontaktirati i upoznati s detaljima ovog jedinstvenog rješenja za prodaju autodijelova te u slučaju Vaše zainteresiranosti otvoriti demo webshop za bolje upoznavanje sa svim funkcionalnostima.

http://www.autoinovacije.hr/kontakt/prijava-webshop-ws50/